NUTRITIV ȘI HRĂNITOR PENTRU COPIII MALNUTRIȚI

 

VitaMeal este un pachet de hrană foarte nutritivă, dezvoltată de oamenii de ştiinţă de la Pharmanex împreună cu specialişti de renume mondial, sub directa coordonare a lui Ken Brown, M.D. la Universitatea California din Statele Unite. Dr. Ken Brown este un renumit expert în domeniul nutriției dedicate copiilor înfometați din țările lumii a III-a, care au nevoi speciale și depind de soluții deosebite pentru a se recupera.

În Africa, 9 din 10 copii nu au acces constant la hrană, iar jumătate dintre ei mor de foame înainte de deveni adolescenți.

Ingredientele integrale conţinute de VitaMeal furnizează cantitatea adecvată de calorii, proteine, grăsimi şi carbohidraţi de care au nevoie copiii subnutriţi pentru a putea să crească şi să se dezvolte la întregul lor potenţial. Hrana VitaMeal este îmbogățită cu 25 de vitamine şi minerale esenţiale, pentru a ajuta la corectarea oricăror deficienţe nutritive şi pentru a promova o creştere şi dezvoltare sănătoase.

Hrănește copiii

Oferă hrană pentru ei, aici.

Fiecare pachet VitaMeal conţine 30 de porţii, pentru un copil.

VitaMeal este produs în Malawi, o mică naţiune africană ce a suferit mult de pe urma foametei şi a sărăciei teribile. VitaMeal nu a fost creat la întâmplare sau ținând seama doar de criterii riguroase științifice, ci și pentru a corespunde preferințelor culturale și producției agricole locale, astfel încât să fie o soluție cu adevărat eficientă pentru eradicarea foametei și a consecințelor ei. Noua platformă Madalitso din Malawi – Africa permite o distribuție simplificată a pachetelor VitaMeal către cele 2 milioane de copii malnutriți din această țară. Platforma a contribuit de asemenea, la dezvoltarea economică a comunității, cu peste 400 de locuri de muncă în agricultură și producție. Contribuţia fiecăruia dintre noi are un impact crucial și face diferenţa în vieţile multor copii, ce nu se aşteaptă să aibă de mâncare. La nivel mondial, la fiecare 10 secunde, un copil moare de foame. Potrivit ONU, anul acesta vor stinge în suferințele generate de malnutriție, între 3 și 5 milioane de copii. Prețul produsului VitaMeal include costurile de producție, costurile generale de distribuție și costurile de comercializare, dar nu este purtător de adaos comercial. Acest lucru înseamnă că suma achitată de Dumneavoastră pentru pachetele VitaMeal selectate pe acest site, este încasată de SC Center for Life SRL și trasferată integral în conturile producătorului și distribuitorului VitaMeal, cu scopul