Live, but better!

Age, but younger!

iLONGEVITY

Te-ai gândit vreodată că numărul lumânarilor de pe tortul de aniversare a zilei tale de naștere, nu reflectă neapărat vârsta ta reală? Vârsta cronologică e una și vârsta biologică e alta. Prima apare pe actul de identitate, a doua este adevarata măsură a calității vietii tale.

La Center for Life, îți oferim soluții concrete pentru a-ți conduce corpul la următorul nivel de sănătate, performanță, stare de well-being și longevitate, prin ultra- personalizare. Pentru aceasta am creat un portofoliu cu cele mai inovatoare și sofisticate metode științifice de determinare a biomarkerilor din organismul tău (din sânge și ADN) și de evaluare a stilului tău de viață.

Informațiile despre starea actuală a organismului tău și obiceiurile tale sunt pentru noi o mină de aur. Ele reflectă ce funcționează bine și ce nu funcționează bine în organismul tău, iar noi îți spunem cum să ajustezi și de ce.

Rezultatul? Înveți cum să rămâi tânăr o perioada cât mai lungă de timp, prelungind durata de viață sănătoasă și speranța ta de viată.

Am ajutat deja sute de persoane să-și îmbunătățească viețile, din interior spre exterior, cu recomandări ultra-personalizate de nutriție, stil de viață, suplimente avansate și produse inovatoare.

Într-un cuvant, optimizăm. Și oferim această optimizare, oricui este interesat de sănătate și longevitate: de la atleți de performanță, pana la oameni foarte ocupați, la părinți supra-solicitați sau femei însărcinate.