Mindfull Shopping epoch

Oprește-te 2 minute pe această pagină. Inspiră adânc, închide ochii. Rămâi așa câteva momente. Revino încet. Acum ești pregatit/ă să primești în inimă, povestea epoch.

Produsele epoch nu sunt doar produse. În fiecare formulă epoch există o inimă care bate pentru o cauză mult mai înaltă decât noi și experiența senzorială unică pe care ne-o oferă.

Stilul nostru de viață modern ne poate distrage atenția de la conexiunile semnificative cu lumea și natura în care trăim, lasând în urmă un sentiment de lipsă de echilibru, de neputință întru regăsire. Culturile indigene nu au sacrificat niciodată legătura lor cu natura. Au considerat-o sacră și plină de semnificații. S-au hrănit din ea, s-au vindecat cu ea. Au hrănit-o și au vindecat-o. epoch este interfața dintre cunoașterea atemporală, tradițiile culturilor indigene de pe intreg mapamondul și epoca în care trăim.

În lumea noastră, în cadrul conferințelor pe care le susținem, în cadrul expozițiilor la care participăm, pe acest site, in centrele spa, epoch poate părea un brand și atât. În lumea lor, a popoarelor indigene, epoch este  vocabularul, este limbajul prin care aceste popoare ne transmit nouă mesajul vindecator al Terrei, îmbuteliat în produse inspirate chiar din rețetele lor păstrate de veacuri și transmise din generație in generație. Punerea cunoașterii lor ancestrale despre puterea vindecătoare a plantelor, în slujba unui OM și a unui brand, a fost și rămâne un gest fără precedent în lume. epoch este brandul, deși nu și-a propus asta. Este acel “brand” care încorporează câteva dintre cele mai bine păstrate secrete ale naturii.

Omul care a creat această legătură dintre noi – “cei moderni” și ei – “cei conectați” este Paul Alan Cox, unul dintre cei mai mari etnobotaniști ai lumii. A conviețuit cu aceste popoare de-a lungul mai multor decenii, a învățat și a aplicat cu acordul lor, toate aceste învățături pentru ca ele să servească întregii lumi. Paul Alan Cox s-a întors în laboratorul său de cercetare cu un scop: în schimbul acestui gest neprețuit al popoarelor indigene, și-a promis că va face întotdeauna tot ce îi stă în putere, pentru a proteja aceste popoare și moștenirea lor culturală milenară, de companiilor forestiere sau de cei interesați de industrializare și modernizare cu orice preț.

0,25$ din valoarea fiecărui produs epoch se donează fundației Force for Good și mai departe proiectelor fundației Seacology, al cărui membru fondator este și Paul Alan Cox. Ca urmare a vânzărilor produselor epoch, s-au construit deja peste 300 de școli pentru copii uitați de lume, care nu aveau acces la nici o formă de învațământ, s-au creat pasarele forestiere sau poduri, au fost conservate nenumărate habitate naturale. Mii de proiecte pe întrega planetă… Firește, nu au trecut neobservate. Fundația Seacology a fost nominalizată anul acesta la Premiul Nobel pentru Pace și sperăm să și primească această recunoaștere pentru toate eforturile făcute cu inima. Poți citi despre proiectele Seacology, aici:

https://www.seacology.org

Fiecare produs epoch are o poveste. De pildă, atunci când cumperi epoch Baobab Body Butter,  vei știi că se va planta un copac în Africa în numele tău. Și asta se va întâmpla de fiecare dată. Tu îți hrănești pielea cu untul de baobab și shea, noi îmbogățim pământul african cu câte un copac. Când vei accesa produsele epoch, vei descoperi povestea fiecăruia dintre ele.

Despre Paul Alan Cox am putea vorbi toată viața. Sunt atat de multe de spus. Este întruchiparea smereniei, a simplității și a bunătății. Când esti cu Paul Alan Cox și îl asculți… nu mai vrei nimic altceva, decât să îl asculți; simți că nu poți și nici nu vrei să îl întrerupi, orice ar fi. Totul capătă o altă semnificație, devii mai conștient, simți acel impuls să faci o schimbare în tine urgent, să devii mai bun, să contribui mai mult, să nu mai pierzi nici o clipă, să nu mai “adormi” la loc niciodată.

Paul Alan Cox a fost numit de revista TIME, “unul dintre cei 11 eroi ai medicinii moderne” și este membru al Consiliul Știintific al Nu Skin Enterprises. epoch este parte din portofoliul Nu Skin Enterprises, care alături de Paul Alan Cox, Seacology și Force for Good, fac o diferență în lume. Ca distribuitor autorizat, Center for Life are autorizarea Nu Skin de a distribui aceste produse, cu discount, atât în România cât și în alte 49 de țări, fără a fi afectată cota de donație. Acest lucru înseamnă că, pe site-ul nostru vei găsi produse și tehnologii din portofoliul Nu Skin, la prețuri mai mici decât pe site-ul oficial. Suntem onorați de acest parteneriat.

Paul Alan Cox a vizitat România și a fost invitatul de onoare al Academiei Nationale de Știinte, la sărbătorirea a 150 de ani de la înființarea acestei instituții. Cu această ocazie, i-a oferit un interviu domnului Cătălin Ștefănescu, realizator al emisiunii Garantat 100%. Poți viziona acest interviu, aici:

Mai multe informații despre Paul Alan Cox, poți accesa aici:

https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Alan_Cox

Îți mulțumim că ești aici și că ai citit această poveste. Acum te invităm să descoperi produsele epoch și să trăiești ritualile lumii. Fiecare produs te va purta într-o călătorie unică: în inima continentului negru, în Pacificul de Nord-Vest, în insulele Caraibe, în America Centrală, Polinezia, Asia tropicală sau Americi. Suntem unul!