Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Scurt CV actualizat

Acesta este primul meu articol pe blog. Am știut de la bun început că vreau să fie scurt și la obiect.

M-am născut în Arad. În această lună, am împlinit 41 de ani. Sunt soție și mamă a doi copii de 15 și 11 ani. Acesta este cel mai important rol al meu.

Pe locul 2, este profesia mea. Sunt antreprenor, dar nu am fost antreprenor dintotdeauna. La 19 ani, studentă fiind, m-am angajat la PROTV și într-un interval de 15 ani, am evoluat treptat de la editor și prezentator de știri la radio PROFM, la corespondent și prezentator de știri la PROTV. Mai mult de jumătate din timpul petrecut în televiziune, am fost prezentator de știri matinale. Am renunțat la cariera mea în PROTV în anul 2012. Într-o zi, poate voi povesti cum am ajuns la această decizie; 90% din ceea ce s-a scris în presă referitor la acest subiect, este fals.

În anul 2005, soțul meu și-a înființat o firmă și a pornit o afacere în media, relații publice și comunicare. În anul 2009, a demarat încă o afacere în domeniul produselor și tehnologiilor genetice, dedicate longevității. M-am alăturat lui. Pe atunci, eu prezentam știri la PROTV, el era și redactor-șef al revistei Men’s Health. De peste 10 ani deci, dezvoltăm împreună acest proiect răspândit în 50 de țări, în colaborare cu cea mai mare bază de date genetice în nutriție și prevenție, din lume. Colaborările noastre sunt astăzi multiple, abordarea este inovatoare. Voi reveni cu articole care vor descrie în mod specific, în ce domenii concrete ne implicăm, cum și cu ce instituții, universități, companii și profesioniști, colaborăm. Sunt informații, soluții și mijloace, la care ne-am propus să îți dăm acces și pe care le vom pune în slujba unei schimbări de paradigmă, în România.

Am absolvit două facultăți (Științe Economice la Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad și Relații Publice și Comunicare la “David Ogilvy”, în cadrul Școlii Naționale de Studii Publice și Administrative din București). La dezvoltarea mea, cel mai mult au contribuit însă, practica de zi cu zi și cursurile în care am investit împreună cu Răzvan, resurse importante, în ultimul deceniu. Mă bucur că am făcut-o, în detrimentul altor investiții. Knowhow-ul este cel mai valoros atu al nostru. Instruirea, în general, și educația, în mod special, nu pot fi egalate de nimic material, niciodată.

Ultimii aproape 8 ani petrecuți în afara televiziunii, colaborând cu echipe multidisciplinare în domeniul prevenției și longevității și cu profesioniști din peste 20 de țări, mi-au dat prilejul să îmi conturez un nou profil profesional. Am o bogată experiență în implimentarea de noi trenduri, schimbare de paradigmă la nivel colectiv și mindshift. În ultimii 10 ani, am lucrat “unu la unu”, cu peste 300 de persoane care au vrut o schimbare profundă în abordarea vieții. În conferințe, ca speaker, am atins audiențe care totalizează peste 30.000 de participanți, în 8 țări din Europa și de peste ocean.

Mă împlinește ceea ce fac. Nu mi-a fost niciodată frică de reconversia profesională. Până acum, am făcut-o de 3 ori. Eu mă transform permanent, evoluez continuu. Ceea ce fac zi de zi, este firesc să țină pasul cu mine și cu evoluția mea.

Pe locul 3, este rolul meu de susținătoare activă a unei mentalități noi, care implică asumarea responsabilității la nivel personal. Pentru a schimba destinul omului, trebuie schimbată însăși psihologia lui. Tot mai mulți oameni sunt din păcate, dominați de despotismul unei gândiri bolnave, superficiale, specifică victimelor.., de tirania unei mentalități conflictuale, fragile, mortale. Actuala mentalitate trebuie extirpată, din însăși rădăcină ei, altfel haosul ei se proiectează în lume. Nu pot să spun că fac sau voi face ceva pentru a corecta această stare a lucrurilor la nivel colectiv, dar o fac în plan personal. Acest simplu fapt, precum și felul în care aleg să îl manifest, pot avea un impact și asupra vieții tale. Asta vom descoperi împreună!

Mă găsești pe Facebook și pe Instagram.

Contul personal: Andreea Liptak Spiridon (dedicat strict vieții mele de familie)

Pagina publică: Andreea Liptak Spiridon (dedicată opiniilor mele personale și activității profesionale)

Contul Instagram: andreealiptakspiridon

Pagina publică: Center for Life Romania (dedicată informațiilor de ultimă oră din domeniul longevității, produselor, tehnologiilor, biotehnologiilor și serviciilor pe care le punem la dispoziție clienților noștri din România și alte țări)

Contul Instagram: centerforlife

Pagina web: www.centerforlife.ro

Toate acestea enumerate mai sus, sunt la un bun început de drum. Conectează-te.

Pe curând!

SHARE

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Newsletter

Ultimele articole

Citește și alte articole!