Analiză moleculară a microflorei și a numărului total al microorganismelor anaerobe și aerobe, micoplasme și ciuperci/fungi (Candida), care pot fi implicate în dezvoltarea disbiozei intestinale.
Microbiomul vaginal este un sistem dinamic complex, care este afectat permanent de mulți factori endogeni și exogeni, precum vârsta, comportamentul sexual și istoricul pacientei, starea hormonală și prezența tulburărilor hormonale, terapiile hormonale cu anti-concepționale, tratamentele cu antibiotice și prezența altor afecțiuni patologice, în afara sistemului urogenital.
Starea microbiomului vaginal are un impact major asupra menținerii funcției de reproducere și în consecință, asupra calității vieții femeilor.
Această analiză de microbiom vaginal, detectează 25 microorganisme ale microbiomului masculin (patogene și potențial patogene), cauze ale vaginitei cronice/recurente și ale infertilității, dar și ale altor simptome și afecțiuni.
Iată lista:
Lactobacillus sp., Enterobacteriaceae, Streptococcus sp., Staphylococcus sp., Gardnerella vaginalis + Prevotella bivia + Porphyromonas sp., Eubacterium sp., Sneathia sp. + Leptotrichia sp. + Fusobacterium sp., Megasphaera sp. + Veillonella sp. + Dialister sp., Lachnobacterium sp. + Clostridium sp., Mobiluncus sp. + Corynebacterium sp., Peptostreptococcus sp., Atopobium vaginae, Candida sp.*, Mycoplasma hominis*, Ureaplasma urealyticum + Ureaplasma parvum*, Mycoplasma genitalium, Trichomonas vaginalis, Neisseria gonorrhoeae, Chlamydia trachomatis.
Se adresează în special femeilor care au oricare dintre următoarele probleme, afecțiuni sau situații:
Cercetează și oferă răspunsuri în afecțiuni ale tractului gastro-intestinal pentru care nu a fost identificată cauza, cum ar fi boli inflamatorii intestinale (boala Crohn, colita ulcerativă, IBD), sindromul intestinului iritabil (colita spastică), intoleranța la gluten, precum și simptome gastrointestinale (constipație, diaree etc.).
1) Controlul macroscopic și caracteristici generale
2) Analiza materiilor fecale, pe baza scalei Bristol
3) Echilibrul acido-bazic (pH)
4) Indicatori de digestie și absorbție ai produșilor nutritivi
5) Determinarea cantitativă a microbiomului intestinal (microbi aerobi, anaerobi, fungi, ciuperci)
6) Indicatori ai disfuncției intestinale
7) Examinarea parazitologică a materiilor fecale
8) Indicele de homeostazie al sistemului gastrointestinal
9) Indicatori ai sindromul intestinului diareic
Un program avansat Complet Health Control, ce include profilul tău metabolomic și recomandări personalizate, pentru o sănătate optimă.
Analiza metabolomică Complet Health Control, include o testare unică, neinvazivă, a biomarkeri-lor nutriționali cheie, numiți metaboliți, oferind o imagine clară a metabolismului tău. Pe baza rezultatelor obținute, o echipă medicală formulează pentru tine o strategie nutrițională și de stil de viață, personalizată, astfel încât organismul tău să funcționeze din nou la capacitatea sa optimă, iar prin asta, tu să poți:
Acizii organici sunt o clasă largă de compuși, ce se formează în timpul proceselor metabolice fundamentale din organism. Metaboliții acizilor organici rezultați, sunt folosiți de organism pentru a genera energie celulară și pentru a furniza multe dintre elementele de bază necesare funcției celulare, esențială în susținerea vieții. Determinarea acestora în urină, oferă practic o evaluare stării nutrienților din punct de vedere funcțional.
Acumularea marcantă de acizi organici în urină, poate semnala o inhibare sau o blocare metabolică. Blocarea metabolică poate fi cauzată de un deficit de nutrienți specifici, de un deficit enzimatic moștenit, de o acumulare toxică sau poate fi efectul unui tratament medicamentos. Enzimele responsabile de metabolizarea acizilor organici sunt dependente de vitamine și minerale. Astfel, creșterile în acizi organici pot reflecta o nevoie funcțională pentru acești nutrienți, la nivel celular și biochimic, chiar în ciuda nivelurilor serice normale. Asta înseamnă că anumite analize din sânge sunt în anumite cazuri relevante, dar în situații cu aspecte profunde, subtile, pot fi insuficiente.
Raportul profilului metabolomic permite o interpretare țintită, care poate fi aplicată clinic. De aceea, analiza metabolomică Complete Health Control include un program de recomandări personalizate, bazate pe metabolismul tău biochimic rezultat în urma testelor, a determinării situației nutrienților, a cauzelor și a eventualelor complicații apărute ca urmare a carențelor.
Descoperă mai jos, dimensiunile funcționale esențiale ale organismului tău, pentru care această analiză oferă o imagine și informații precise, în scopul corectării celor mai profunde dezechilibre.
Primul pas în explorarea relațiilor cauzale mai profunde ale multor afecțiuni cronice și tulburări patologice.
Prin această analiză, monitorizăm și măsurăm obiectiv, modificările care au loc în microbiota ta (microbiom) și funcționalitatea intestinului după intervenții terapeutice.
1) Controlul macroscopic și caracteristici generale
2) Analiza materiilor fecale, pe baza scalei Bristol
3) Echilibrul acido-bazic (pH)
4) Determinarea cantitativă a microbiomului intestinal (microbi aerobi, anaerobi, fungi, ciuperci)
5) Indicatori ai disfuncției intestinale
Test intestinal rapid și eficient pentru depistarea prezenței paraziților.
Paraziții intestinali sunt adesea, cauza multor probleme cronice de sănătate, inclusiv boli ale tractului gastro-intestinal și ale altor organe și sisteme ale organismului.
Majoritatea oamenilor consideră că infecțiile parazitare sunt rare și sunt limitate la cei ce călătoresc în zonele tropicale. Cu toate acestea, există o creștere a incidenței paraziților, în rîndul populației generale, din mai multe motive: rata de emigrare în creștere, contaminarea rețelelor de alimentare cu apă, călătoriile din ce în ce mai frecvente în țările în care infecțiile parazitare sunt endemice, creșterea numărului animalelor de companie, consumul de alimente exotice în stare crudă, utilizarea antibioticelor, etc.
1) Controlul macroscopic și caracteristici generale
2) Analiza materiilor fecale, pe baza scalei Bristol
3) Echilibrul acido-bazic (pH)
4) Analiză parazitologică
Reviews
There are no reviews yet.