Despre longevitate

Healthier. Longer life.

Te-ai gândit vreodată că numărul lumânărilor de pe tortul de aniversare a zilei tale de naștere, nu reflectă neapărat vârsta ta reală?

Vârsta ta cronologică este una, iar vârsta ta biologică este alta. Prima este rezultatul unei operații matematice, a cărei mărturie stă pe actul tău de identitate. A doua reflectă stadiul de îmbătrânire al corpului tău și calitatea reală a vieții tale. Prima merge doar înainte. A doua poate să meargă și înapoi.

La Center for Life, îți oferim soluții concrete pentru a-ți conduce corpul la următorul nivel de sănătate, performanță, stare de bine și longevitate, personalizând totul cu precizie. Îți punem la dispoziție un portofoliu cu cele mai inovatoare și sofisticate metode științifice de determinare a unor biomarkeri esențiali din organismul tău (analize genetice și metabolomice, din probe de urină, sânge și salivă) și de evaluare a stilului tău de viață, pentru a încetini ritmul îmbătrânirii tale.

Informații despre genetica ta, starea actuală a organismului tău, obiceiurile tale și impactul lor asupra organismului tău, sunt pentru noi, extrem de relevante. Ele ne arată cu exactitate, ce factori ar putea potența și ce factori sabotează, funcționarea organismului tău. Având aceste date, elaborăm pentru tine, o strategie nutrițională și genetică pentru longevitate, personalizată. Practic, îți spunem cu precizie, ce să ajustezi, cum să ajustezi, dar și de ce să o faci.

Pe ce poți miza? Te învățăm cum să rămâi tânăr/ă o perioadă cât mai lungă de timp, prelungind astfel, durata de viață sănătoasă și speranța ta de viață. Și îți punem al îndemână, toate instrumentele necesare pentru a explora întregul potențial al organismului tău și pentru a descoperi cea mai performantă versiune a ta.

Am ajutat foarte multe persoane să-și îmbunătățească viețile, din interior spre exterior, cu recomandări ultra-personalizate de nutriție, stil de viață, suplimente avansate și produse & tehnologii inovatoare.

Într-un cuvânt, optimizăm. Și oferim această optimizare, oricui este interesat de sănătate și longevitate, la cel mai înalt nivel: de la sportivi care-și doresc performanță, la oameni foarte ocupați, părinți supra-solicitați sau femei însărcinate.

Bun venit în lumea medicinei 3.0, medicina preventivă personalizată! 

Momentul pentru a trăi mai bine, este acum!