Despre longevitate

Live, but better! Age, but younger!

Te-ai gândit vreodată că numărul lumânărilor de pe tortul de aniversare a zilei tale de naștere, nu reflectă neapărat vârsta ta reală? Vârsta cronologică e una și vârsta biologică e alta. Prima apare pe actul tău de identitate, a doua este adevaăta măsură a calității vieții tale.

La Center for Life, îți oferim soluții concrete pentru a-ți conduce corpul la următorul nivel de sănătate, performanță, stare de wellbeing și longevitate, prin ultra-personalizare. Pentru aceasta, am creat un portofoliu cu cele mai inovatoare și sofisticate metode științifice de determinare a biomarkerilor din organismul tău (din sânge și ADN) și de evaluare a stilului tău de viață.

Informațiile despre starea actuala a organismului tău și obiceiurile tale sunt pentru noi, o mină de aur. Ele reflectă ce funcționează și ce nu functionează bine în organismul tău, iar noi iți spunem ce și cum să ajustezi, dar și de ce.

Rezultatul? Înveți cum să rămâi tânăr o perioadă cât mai lungă de timp, prelungind astfel, durata de viață sănătoasă și speranța ta de viață.

Am ajutat deja sute de persoane să-și îmbunătățească viețile, din interior spre exterior, cu recomandări ultra-personalizate de nutriție, stil de viață, suplimente avansate și produse & tehnologii inovatoare.

Într-un cuvânt, optimizăm. Și oferim această optimizare, oricui este interesat de sănătate și longevitate: de la atleți de performanță, până la oameni foarte ocupați, părinți supra-solicitați sau femei însărcinate.

Live, but Better! Age, but Younger!