Experții noștri

M.D., PH.D. Mihai Niculescu

EPIGENETICĂ NUTRIȚIONALĂ, NUTRIGENETICĂ ȘI NUTRIȚIE DE PRECIZIE

Între anii 2008 și 2015 a avut propriul laborator la Nutrition Research Institute (UNC Chapel Hill), iar activitatea sa științifică s-a axat pe relația dintre nutrienți (precum colina, acizii grași nesaturați, polifenoli, etc.) și terenul genetic și epigenetic, precum și pe impactul pe care nutriția îl are asupra moștenirii epigenetice (epigenetic transgenerational inheritance). Este expert epigenetică nutrițională, nutrigenetică și nutriție de precizie, recunoscut la nivel internațional.

Mai mult

M.D., PH.D. GERASIMOS TSILIMIDOS

METABOLOMICĂ, MICROBIOM, BOLI AUTOIMUNE ȘI BOLI CRONICE

Absolvent al Facultății de Medicină din Iași și al unui doctorat în Științe Medicale la Facultatea de Medicină din Atena, Dr. Gerasimos Tsilimidos este specializat în medicină personalizată, cu un atestat științific în Metabolomică, obținut la University of Birmingham și un atestat științific în Sindromul Metabolic, obținut la Harvard Medical School.

Mai mult

M.D. NADEJDA BÎRLĂDEANU

GENETICĂ MEDICALĂ ȘI DIAGNOSTIC PERINATAL

Dr. Nadejda Bîrlădeanu este medic rezident și membru al Societății Române de Genetică Medicală, al Societății Europene de Genetică Medicală și al International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology. De asemenea, a fost președintele Societății Multidiciplinare a Medicilor Rezidenți.

Mai mult

CĂTĂLINA POPLICEAN

NUTRIȚIE DE PRECIZIE ȘI DIETETICĂ AXATĂ PE PATOLOGII

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara – specializarea Nutriție și Dietetică și tehnician nutriționist acreditat în anul 2020, Cătălina Poplicean oferă consultanță nutrițională personalizată. Principalele sale arii de interes și de specializare, sunt nutriția de precizie, abordările nutriționale în patologiile autoimune, precum și îmbunătățirea calității vieții, prin strategii de optimizare a stilului de viață.

Mai mult

ANDREEA LIPTAK SPIRIDON

NUTRIȚIE DE PRECIZIE, SOMN, RECUPERARE ȘI GESTIONAREA STRESULUI

Coach certificat internațional în nutriția de precizie, somn, recuperare și gestionarea stresului, Andreea Liptak Spiridon s-a specializat în ultimii ani, în formularea și implementarea de strategii nutriționale și genetice personalizate pentru longevitate.

Mai mult

RĂZVAN SPIRIDON

CULTURĂ FIZICĂ, MIȘCARE ȘI PERSONALIZAREA EFORTULUI FIZIC

Licențiat al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport din București și absolvent al Academiei Olimpice din Atena, Răzvan Spiridon a profesat vreme de 20 de ani ca jurnalist de top în ariile sportului și a promovat activ sănătatea prin mișcare, atât în calitate de formator, cât și în sesiuni de coaching 1:1.

Mai mult

CAMELIA PĂUN

PSIHOLOGIE CLINICĂ ȘI PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICĂ

Licențiată în psihologie, expert în evaluare clinică și psiho-diagnosticare și master-trainer în programare neuro-lingvistică, Camelia Păun are o vastă experiență în formularea de strategii pentru managementul stresului și setarea priorităților.

Mai mult