Cine suntem

În ultimul secol, speranța de viață aproape s-a dublat la nivel mondial. Dar șansa de a marca o vârstă înaintată, nu este însă întotdeauna sinonimă cu o calitate mai bună a vieții. Dimpotrivă. Tot mai mulți oameni ajung victimele bolilor cronice și își trăiesc ultima parte a vieții, suferinzi și dependenți de medicamente. În contextul progresului științific și tehnologic, perspectiva ar putea fi însă, cu totul alta.

După mai bine de 15 ani dedicați industriei wellbeing, știm că nu există doi oameni la fel. Înaintăm în vârstă cu viteze și în moduri diferite: unii mai repede, alții mai lent. Din acest motiv, în același punct al maturității, arătăm și ne simțim diferit. Aceste diferențe sunt întotdeauna rezultatul interacțiunii dintre factori genetici și stilul nostru de viață (nutriția, mișcarea, stresul, somnul), o interacțiune pe care marea majoritate o lasă la voia întâmplării, iar câțiva o gestionează oarecum.., intuitiv.

Am fondat Center for Life, pentru a te ajuta să îmbini cu precizie, cele două aspecte. Cu acces la un portofoliu în pas cu ultimele descoperiri științifice, ai oportunitatea de a explora la maxim potențialul organismului tău, de a-ți proteja sănătatea și de a-ți prelungi viața. Îți punem la dispoziție informație relevantă, metode de evaluare de ultimă generație, recomandări ultra-personalizate și produse și tehnologii remarcabile.

Într-o lume în care, în fiecare zi apare un nou trend – “mănâncă asta”, “nu mai face asta”, “cumpără asta”, “elimină asta”, știm că oamenii sunt tot mai confuzi și tot mai descurajați. Echipa noastră de experți este formată din profesioniști ai domeniului, vizionari și responsabili. Fiecare dintre ei, este pregătit să implementez tot ce este nou și fundamentat științific și să elimine orice zgomot de fond din viața ta, oferindu-ți recomandări eficiente și validate din domeniul său de competență.

La Center for Life, nu se “merge pe ghicite”. Noi ne bazăm pe date reale. Mizăm pe informații concrete, rezultate din analizele de urină, sânge și salivă, din secvențieri ale ADN-ului și din evaluări serioase ale impactului stilului de viață asupra organismului tău.

A învăța să-ți prelungești starea de tinerețe și să fii sănătos până la adânci bătrâneți, implică o dorință reală și responsabilitate. Cantitatea de informație poate părea copleșitoare la început, dar treptat, pe măsură ce o integrezi în viața ta, ea devine logică și simplă. Suntem aici pentru a te ghida pas cu pas și pentru a te ajuta să reușești.

Redobândirea capacității de a-ți controla starea de sănătate și de bine, este una dintre cele mai satisfăcătoare realizări din această viață. Dacă nu cumva, chiar cea mai importantă dintre toate! 

În căutările tale, ai ajuns la Center for Life România – un centru dedicat științelor vieții, izvorât din viziunea noastră de a îmbunătăți statistica speranței de viață din România, pentru generațiile actuale și cele care vin. Tu, ca și noi, ești parte din ea. Bun venit! 🙂

Andreea și Răzvan Spiridon
Fondatori Center for Life România