Cine suntem

MISIUNEA NOASTRĂ

Aducem împreună oamenii și știința longevității.

VIZIUNEA NOASTRĂ

O lume în care oamenii apreciază viața la adevărata ei valoare.

ANDREEA LIPTAK – SPIRIDON

Precision Nutrition Certified Coach
Business Development Consultant
“Speranța de viață aproape s-a dublat în ultimul secol. Șansa unei vârste înaintate nu este însă, întotdeauna sinonimă, cu o calitate mai bună a vieții. Dimpotrivă. Tot mai mulți oameni suferă de boli cronice și ajung in ultima parte a vieții, dependenți de medicamente. În contextul progresului tehnologic și științific, perspectiva ta poate fi însă, cu totul alta.

După mai bine de 13 ani dedicați industriei wellbeing, știm că nu există doi oameni la fel. Înaintăm în vârstă cu viteze și în moduri diferite, unii mai repede, alții mai lent. Și din acest motiv, în același punct al maturității, arătăm și ne simțim foarte diferit, unii de alții. Aceste diferențe sunt întotdeauna rezultatul interacțiunii dintre factori genetici și stilul de viață (nutriția, mișcarea, stresul, somnul), interacțiune pe care marea majoritate o lasă la voia întâmplării, iar câțiva o gestionează oarecum, intuitiv.

Suntem aici ca să te învățăm cum să îmbini cu precizie, cele două aspecte. Îți oferim oportunitatea de a explora la maxim potențialul organismului tău, de a-ți proteja sănătatea și de a-ți prelungi viața. Îți creăm acces la informație relevantă, metode de evaluare a organismului tău de ultimă generație, recomandări ultra-personalizate și produse și tehnologii în pas cu noile descoperiri științifice.

A învăța să-ți prelungești starea de tinerețe și să fii sănătos până la adânci bătrâneți, implică o dorință reală și responsabilitate. Cantitatea de informație poate părea copleșitoare la început, dar treptat, pe măsură ce o integrezi în viața ta, ea devine logică și simplă.

Înțelegerea puterii tale de a-ți controla starea de sănătate și de bine, este una dintre cele mai satisfăcătoare realizări din această viață. Dacă nu cumva, chiar cea mai importantă dintre toate!

Ești pregătit/ă pentru călătoria prin viață, la întregul potențial al geneticii tale?”
“În fiecare zi în lume apare câte un nou trend: “mănâncă asta”, “nu mai face asta”, “cumpără asta”, “elimină asta”. Oamenii au devenit confuzi.

Center for Life România este centrul unde o echipă de profesioniști vizionari, elimină acest zgomot de fond din viața ta și îți oferă recomandări validate de studii științifice avansate. Ne bazăm pe date concrete rezultate din analizele tale de sânge, din analize ale ADN-ului și din evaluări precise ale impactului stilului de viață asupra organismului tău. Noi nu mergem pe ghicite, ci ne ghidăm după date reale.

De peste un deceniu, atât eu cât și Andreea ne-am dedicat unor activități și proiecte cu rol educațional și transformator, oferind oamenilor acces la informații de ultimă oră din domenii precum nutriția, prevenția, genomica, epigenetica si neuroștiințele.

Avem o bogată experiență în implementarea de noi trenduri, schimbare de paradigmă și mind-shift. Am susținut împreună și în mod individual, peste 500 de evenimente și conferințe, atât în țară cât și în străinătate și tot atâtea evenimente online, atât pentru oameni obisnuiți cât și pentru angajații unor corporații mari. Avem experiență în a "livra" informație de calitate unor audiențe mari (3-4000 de participanți), unor grupuri restrânse (în diferite tipuri de workshop-uri), dar oferim și consiliere 1:1.

Center for Life Romania este un concept izvorât din viziunea noastră de a îmbunătăți statistica speranței de viață din România, pentru generațiile actuale și cele care vin.

Ultra-personalizarea este viitorul industriei dedicate sănătății și longevității, iar noi suntem aici pentru a-l defini.

Welcome to your future!"
Răzvan Spiridon

Physical Education and Sport Science
Business Development Consultant
Răzvan Spiridon
Physical Education and Sport Science
Business Develompent Consultant
“In fiecare zi in lume apare cate un nou trend: “mananca asta”, “nu mai face asta”, “cumpara asta”, “elimina asta”. Oamenii au devenit confuzi. Center for Life Romania este centrul unde o echipa de profesionisti vizionari, inovatori, revolutionari elimina acest zgomot de fond si iti ofera recomandari validate de studii stiintifice avansate, bazate pe date concrete din analizele tale de sange, ADN si ale stilului de viata. La Center for Life, nu mergem pe ghicite, ci ne ghidam dupa date reale.

De peste un deceniu, atat eu cat si Andreea ne-am dedicat unor activitati si proiecte cu rol educational si transformator, oferind oamenilor acces la informatii de ultima ora din domenii precum nutritia, preventia, genomica, epigenetica si neurostiintele.

Avem o bogata experienta in implementarea de noi trenduri, schimbare de paradigma si mind-shift. Am sustinut impreuna si in mod individual, peste 500 de evenimente si conferinte, atat in tara cat si in strainatate si tot atatea evenimente online, atat pentru oameni obisnuiti cat si pentru angajatii unor corporatii mari. Avem experienta in a livra informatie de calitate unor audiente mari (3-4000 de participanti), in grupuri mai restranse, in diferite tipuri de workshop-uri, dar oferim si consiliere 1:1.

Center for Life este un concept izvorat din viziunea noastra de imbunatati statistica sperantei de viata din Romania, pentru generatiile actuale si cele care vin. Ultra-personalizarea este viitorul, iar noi suntem aici pentru a-l defini.”