Despre program

iLongevity este un program complex de mindshift, dedicat celor interesați de sănătate și longevitate la cel mai înalt nivel.

Acest program este conceput pentru companiile care doresc să pună la dispoziția propriilor angajați, sesiuni de workshop care contribuie cu informații relevante și actualizate din punct de vedere științific, dar și cu instrumente, mijloace și sfaturi concrete de acțiune. Scopul? Îmbunătățirea stării personale de sănătate, a calității vieții și creșterea speranței de viață.

În ultimii 2 ani, am oferit periodic acest program, angajaților unora dintre cele mai mari corporații din România, iar feedback-ul a fost extraordinar. Temele care au stârnit până acum cel mai mare interes au fost: 

– Nutriție și stil de viață în situații de criză (Covid-19)

– La potențial maxim! Cum îți construiești o strategie nutrițională și genetică pentru longevitate?

– Cum abordezi sistemul imunitar? Factor determinant al calității vieții, până la adânci bătrâneți.

Programul iLongevity se sprijină pe 3 piloni, care abordează diferite aspecte ale existenței noastre:

  • DEEP HEALTH – starea de sănătate a organismului, prevenția și longevitatea, pornind de la biologia/genetica noastră. 
  • DEEP DIVE – abordarea profundă și înțelegerea propriei noastre naturi, cu scopul dizolvării agregatelor psihologice care ne țin captivi în mecanicitatea vieții.
  • CONSCIOUS AGING – responsabilizare și asumarea rolului de co-creator.

Dacă reprezinți o companie din România, rezervă programul iLongevity și te vom contacta în cel mult 24 de ore pentru a te ajuta să alegi tema de workshop cea mai potrivită.

HEALTHIER. LONGER LIFE!

Echipa Center for Life Romania