Ce zici de o salată ușoară și plină de nutrienți, pe post de mic dejun?
Este ușor de preparat, răcoritoare și foarte gustoasă.
INGREDIENTE:
4 căpșuni
2 căni mari de baby spanac
4 nuci românești
150 gr. brînză feta sau ricotta (vegan: tofu)
1 lingură semințe de chia
câteva frunze de mentă proaspătă
oțet balsamic (care îți place, dar în varianta fără zahăr)
Pregătește ingredientele. Spală-le ușor și taie-le în bucăți.
Așează-le pe farfurie: mai întâi frunzele de baby spanac, apoi bucățile de brânză rupte cu mâna, căpșunile tăiate-n sferturi, nucile tocate grosier și frunzele de mentă.
Stropește totul cu oțet balsamic și presară deasupra semințele de chia. That’s it, our friend! :))
Just LIVE BETTER And AGE YOUNGER!
Photo by Dovile Ramoskaite.